Intrebari frecvente

Introduceti parole cheie de cautare sau priveste in lista de mai jos.


Raspunsurile dumneavoastra

Raspunsurile la cele mai frecvente intrebari in legatura cu serviciul de transferuri, le gasiti aici. Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea dumnevoastra, va rugam sa vizitati pagina noastra de servicii sau contactati-ne direct.

Unde voi intalni soferul la aeroport?

In majoritatea aeroporturilor, soferul va va astepta la poarta de sosire, si va detine un semn ce contine numele dumneavoastra. Mai multe detalli in legatura cu locul de intalnire vi se vor trimite printr-un e-mail, cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra.

Ce se intampla in situatia in care nu imi gasesc soferul?

In cazul in care nu va puteti localiza soferul, sunati la numarul de contact 24/7 care v-a fost furnizat si veti fi directionat catre punctul de intalnire. Numarul de contact 24/7, va fi trimis printr-un e-mail cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra, impreuna cu informatiile necesare pentru a identifica punctul de intalnire.

Ce se intampla in situatia in care zborul meu este in intarziere sau anulat?

Toate zborurile sunt monitorizate in caz de intarzieri, pentru a va oferi siguranta ca soferul dumneavoastra va va astepta la ora corecta. In cazul in care zborul dumneavoastra prezinta intarzieri, rezervarea va fi modificata automat cu informatiile corecte ce privesc zborul dumneavoastra.

Pot face anulari sau schimbari in rezervarea mea?

Puteti anula sau face modificari in rezervarea dumneavoastra pana in momentul dinaintea plecarii soferului catre locul de intalnire.

Cu 48 de ore inainte de sosire: prin e-mail. Cu mai putin de 48 de ore: doar telefonic. (Va trebui sa sunati la numarul de telefon 24/7 oferit de catre furnizor ) Pentru mai multe detalii despre politica de anulare va rugam sa vizionati T&C's.

Cat timp ne va astepta soferul pentru a trece de controlul de pasapoarte, carti de identitate si de colectare a bagajelor?

Soferul va astepta pana la 60 de minute de la aterizarea avionului dupa care masuri de contactare vor fi luate pe numarul oferit de dumneavoastra. Daca dupa expirarea acestui timp de asteptare si dupa multiple incercari de contactare telefonica din partea soferului nu s-a gasit cale de a intra in contact cu dumneavoastra intrucat ati fost retinut din diverse motive ( intarzieri, probleme la biroul de imigrari, probleme cu bagajul etc. ) va rugam sa contactati soferul pe numarul 24/7 oferit de catre noi in cel mai scurt timp pentru a stabili timpul necesar de asteptare.

Oferiti si scaune pentru copii?

Scaunele pt copii si bebelusi sunt disponibile gratuit in majoritatea destinatiilor. Va rugam sa specificati varsta exacta a copiilor atunci cand solicitati un scaun pentru copii, astfel incat scaunul sa fie adecvat.

Pretul este pe persoana sau pe vehicul?

Noi oferim in prezent doar transferuri private. Preturile sunt facute pe vehicul, nu pe persoana.

Care este diferenta dintre naveta si transport privat?

Naveta este un serviciu cu doua sau mai multe statii pana la punctul de destinatie ales. Serviciul de transfer este de obicei comun cu ceilalti pasageri, nu doar pentru dumneavoastra si pretul este, de obicei, pe pasager.

Transportul privat este doar pentru tine (grupul tau) si preturile pentru transferurile private sunt facute pe vehicul, nu pe pasager.

Exista taxe suplimentare?

Pretul afisat este pretul pe care-l platiti, nu exista extra taxe ascunse. Tarifele noastre sunt fixe, totul inclus si nu sunt afectate de blocaje de trafic sau de diversiuni.

Ar trebui sa las bacsis soferului?

Bacsisul nu este obligatoriu, dar daca sunteti complet satisfacut de serviciile furnizate si ati dori sa oferiti o remuneratie soferului, puteti lua in considerare ca acesta sa fie direct proportional cu nivelul de satisfactie.

Cum as putea face o rezervare?

Cel mai simplu mod de a face o rezervare este prin intermediul formularului de rezervari online securizat. Vom avea nevoie de urmatoarele informatii:

  • 1. Data calatoriei
  • 2. Locul intalnirii si cel al destinatiei (aeroport, hotel, birou sau adresa privata)
  • 3. Ora de intalnire
  • 4. Detaliile dumneavoastra de zbor(ora sosirii zborului)
  • 5. Numarul de persoane ce calatoresc
  • 6. Bagaje (mici, medii, mari)
  • 7. Numar de telefon (inclusiv prefixul)
  • 8. Orice cerinte specifice (de exemplu, scaun pentru copil, calatorie asistata)