Termeni si Conditii

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a face rezervarea. Prin a face o rezervare cu noi, sunteti de acord sa respectati legal termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre de rezervare mentionate pe site, cu regret va anuntam ca legal rezervarea dumneavoastra nu poate fi efectuata la noi.

Daca exista neclaritati legate de termenii contractuali, recomandam cu strictete sa contactati serviciul nostru cu clientii inainte de a continua stabilirea oricarui contract. Daca orice prevedere sau termeni contractuali devin sau pot fi declarati ilegali sau neaplicabili pentru oricare motiv, acestia vor fi eliminati dar toti ceilalti termeni vor ramane valabili.

Acesti termeni si conditii, respectiv utilizarea site-ului nostru web sunt guvernati de legile din Anglia si Tara Galilor, iar in cazul unui litigiu in prezentul contract, sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor englezesti.

1 Serviciile si componentele contractului

1.1 Transfer Aeroport Direct actioneaza ca un agent pentru furnizorii de servicii de transport, contractul actioneaza pentru furnizarea serviciului de transport intre client si furnizorul de servicii terta parte.

1.2 Prin rezervarea unui serviciu de pe site-ul nostru, sunteti inclus intr-un contract incheiat cu furnizorul de servicii si nu cu Transfer Aeroport Direct. Sunteti de acord sa respectati legal toti termenii si conditiile impuse contractual odata cu efectuarea rezervarii.

1.3 Cand dumneavoastra acceptati cererea de servicii, detaliile de rezervare sunt trimise la furnizorul de servicii si atunci cand acceptul de rezervare a fost facut, un e-mail de confirmare este trimis la adresa dumneavoastra si se considera formarea contractului efectuata.

2 Obligatii si Raspundere

2.1 Responsabilitatea pentru prestarea de servicii de transfer intre dumneavoastra si furnizorul de servicii este limitata numai la cele doua parti intre care serviciul a fost contractat. Prin urmare, indatoririle celor de la Transfer Aeroport Direct rezultate din acest acord trebuie sa se limiteze la cele ale unui broker tert intre dumneavoastra si furnizorul de servicii. Orice obligatie rezultata din prestarea serviciului de transfer este responsabilitatea exclusiva a furnizorului de servicii si a companiilor de asigurari.

2.2 Se aduce la cunostinta urmatoarul aspect privind toti furnizorii de servicii prezenti pe acest site. Toti partenerii sunt autorizati si asigurati respectand normele reglementate de tara lor de functionare. Pentru ca legea si normele de acordare a licentelor variaza de la tara la tara, unii furnizori de servicii pot limita sau chiar exclude unele raspunderi. Va recomandam insistent ca orice tip de calatorie pe care o efectuati sa fie insotita de o asigurare corespunzatoare de calatorii.

2.3 Nici noi, nici prestatarul de servicii, nu vom fi responsabili pentru orice pierdere suferita de catre dumneavoastra personal ( inclusiv, de exemplu pierderea unui zbor pentru ca nu a fost acordat suficient timp de calatorie ).

2.4 In comun acord cu termenii si conditiile acceptati faptul ca Transfer Aeroport Direct nu va fi responsabil in nici un fel pentru orice pierderi, cheltuieli sau reclamatii facute de dumneavoastra, in caz de probleme, asociate cu transferurile, toate cerintele vor fi adresate furnizorului de servicii.

3 Disponibilitatea serviciului

3.1 Avem dreptul, in numele prestatorului de servicii, de a refuza orice comanda facuta de dumneavoastra. Nu garantam alocarea cu succes a fiecarei rezervari facute de catre dumneavoastra. In cazul in care nu putem accepta o solicitare de rezervare va vom trimite un e-mail pentru a va sfatui cu privire la alternative ce va pot fi oferite.

3.2 Toate informatiile sunt oferite pe site cu buna credinta si se considera a fi corecte la momentul postarii. Transfer Aeroport Direct nu va fi responsabil pentru orice alte inexactitati punctate de catre furnizorul de servicii din cauza oricarei date neactualizate.

3.3 Modelul de vehicul si tipul indicat in confirmarea de rezervare pe site-ul nostru descriu tipul de serviciu. In cazuri rare, prestatorul de servicii poate avea nevoie de o inlocuire pentru finalizarea serviciului de transport. De exemplu, in cazul in care vehiculul rezervat este prins in trafic sau nu poate ajunge la destinatie din alte motive, un schimb potrivit va fi asigurat, cu un cost egal sau mai mare decat valoarea serviciului. Nu garantam modelul exact sau tipul de vehicul specificat in e-mailul de confirmare utilizat pentru serviciul prestat.

4 Metoda de plata

4.1 Plata in numerar este in moneda locala, cu exceptia cazului in care acordul este incheiat intr-un alt mod. Cardul de credit furnizat in timpul rezervarii este utilizat in scopul validarii rezervarii. Nici o plata nu se va utiliza in momentul rezervarii. Daca nu reusiti sa anulati rezervarea dumneavoastra, in conformitate cu politica de anulare, furnizorul de servicii va retrage o taxa de pe cardul de credit oferit cum este descris in sectiunea 5 de mai jos.

4.2 Plata in avans prin card de credit / debit este disponibila la cerere. Toti posesorii de card debit / credit sunt supusi unor controale de validare si autorizare de catre emitentul cardului.

4.3 Va trebui sa confirmati ca toate detaliile pe care le furnizati catre noi, in scopul rezervarii unui serviciu cu furnizorul, sunt corecte, precum si cardul de credit sau debit pe care il utilizati detine suficiente fonduri pentru a acoperi costurile de serviciu.

5 Anulari

5.1 Nici o incasare nu va fi facuta pentru anularile facute cu 48 de ore inainte de rezervarea serviciului. Dupa aceasta perioada, va trebui sa contactati furnizorul de servicii direct, in scopul modificarii sau anularii rezervarii. Termenii si conditiile furnizorului de serviciu vor fi aplicate.

5.2 Politica de anulare a rezervarii:

5.3 Perioada de asteptare

5.4 In caz de neprezentare, fara comunicare, dupa perioada de asteptare precizata la punctul 5.3 costul integral al serviciului va fi perceput.

5.5 Orice modificare a rezervarii trebuie trimisa la noi, in scris, prin e-mail cu 48 de ore inainte de data calatoriei. Dupa ce ati primit numarul de contact al furnizorului prin e-mail, toate modificarile aduse rezervarii trebuie facute direct cu furnizorul de servicii prin apelare telefonica.

5.6 Va vom avertiza cat mai curand posibil la adresa de e-mail furnizata de catre dumneavoastra, de orice motiv pentru care rezervarea a fost decalata sau anulata.

6 Scaune pentru copii

Conform Directivei UE 2003/20 / CE se aplica urmatoarele:

6.1 Copiii trebuie sa foloseasca scaunul special daca acestia au sub 135 de cm inaltime sau varsta sub 12 ani ( in functie de caz). Ei, atunci trebuie sa poarte centura de siguranta. Este responsabilitatea conducatorului auto sa aiba in vedere aceste masuri de siguranta. Cu toate acestea, exista o scutire pentru vehiculele licentiate, care pot transporta copii chiar daca scaunul corespunzator nu este disponibil.

6.2 Copiii sub 3 ani, cu sau fara scaun de siguranta, sunt in stricta supraveghere a soferului.

7 Bagaje in exces

7.1 Va rugam sa ne informati in momentul rezervarii daca doriti sa calatoriti cu bagaje suplimentare. Acest lucru este esential pentru furnizorul de servicii atunci cand se iau in vedere masurile de gazduire in vehicul. Pasagerul (dvs.) va fi responsabil pentru toate cheltuielile suportate de catre vehiculul suplimentar necesar pentru deplasarea bagajelor suplimentare nedeclarate.

8 In caz de forta majora

8.1 Transfer Aeroport Direct si furnizorul de servicii nu pot fi trasi la raspundere pentru intarzieri, modificari sau anularea serviciului din motive de forta majora sau a altor circumstante care sunt imprevizibile, ori in afara controlului serviciului prestat, cum ar fi accidente suferite de terte parti pe rute de transfer, puncte de control de politie, acte de terorism, conditii meteorologice extreme, etc.

9 Drepturile de proprietate intelectuala

9.1 Drepturi de autor, marci comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala ale site-ului au fost acordate sub licenta de Transfer Aeroport Direct si sunt protejate prin reglementarile nationale si internationale care vizeaza proprietatea intelectuala.

9.2 Utilizarea continutului site-ului nostru de catre terti pentru orice alt scop decat rezervarea transferurilor este interzisa, inclusiv modificarea, publicarea ulterioara si reproducerea totala, partiala sau reprezentarea la fel fara acordul expres al Transfer Aeroport Direct.

10 Alte

10.1 Transfer Aeroport Direct ofera, de asemenea, o gama variata din terte parti, vacante printr-o serie de scheme publicitare si de afiliere. Acestea includ inchiriere auto, cazare, tururi, excursii si asigurare de vacanta inclusiv parcare. Prin utilizarea site-ului Transfer Aeroport Direct pentru a face rezervari cu companiile de mai sus, clientul este de acord cu termenii si conditiile asociate rezervarii.Confidentialitate

Suntem angajati sa protejam confidentialitatea si informatiile furnizate de catre clientul nostru.
In scopul procesarii rezervarii dumneavoastre, avem nevoie de colectarea datelor personale pentru a le putea impartasi informatii exacte furnizorilor nostri sau celorlalte parti implicate in rezervare. Vom furniza numai informatii necesare pentru a asigura indeplinirea cu succes a aranjamentelor dumneavoastra de calatorie. Nu vom trece insa nici o informatie cu privire la orice companie si / sau organizatie cu care sunteti asociat si nu ati dori sa apara in aranjamentul dumneavoastra de calatorie.
Avem masuri de Securitate adecvate pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati.
Vom pastra informatiile dumneavoastra atata timp cat scopul pentru care au fost colectate continua. Acestea vor fi distruse, desi copii pot fi retinute in cazul in care este necesara satisfacerea cerintelor noastre legale, de reglementare sau de contabilitate. Prin lege, aveti dreptul la o copie a informatiilor personale pe care le detinem.
Puteti oricand sa faceti o cerere la noi pentru schimbarea sau modificarea informatiilor. Mai mult de atat va rugam in mod expres sa ne anuntati de orice detaliu schimbat privind informatiile personale, din timp.
Cu exceptia cazului in mod expres permis de Legea privind Protectia Documentelor 1998, ne vom ocupa doar de datele personale care au fost furnizate deja.

Utilizarea de cookie-uri

Noi folosim Cookie-uri sa realizam o functionare a site-ului cat mai corecta. Toate informatiile colectate de cookie-uri sunt complet anonime, nu se impart cu parti terte si nu se pot identifica personal. De exemplu, noi folosim cookie-uri sa ne amintim selectiile dumnevoastra din timpul procesului de rezervare. Navigand pe site-ul nostru ne transmiteti faptul ca sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.